Art KITCHEN
ArtKitchen Gallery, de naam zegt het al, is de plek bij uitstek waar kunst en eten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Kookperformances van kunstenaars als Fredie Beckman van de Worstclub Karel Goudsblom met zijn beroemde brood Culinair duo Hugo Kaagman en Pepi Mensink De ongewenste dieren keuken kunnen van uw evenement een kunstzinnig, culinair feest maken. Zowel bij u op locatie als in onze eigen kunst en kook locatie op Station RAI perron 1/2. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact op met ons!
ArtKitchen Gallery, Hemonylaan 6A, 1074 BE Amsterdam, the Netherlands.
MAMA is een bedrijf opgezet door beeldend kunstenaar Karel Goudsblom. Hierin komen verschillende disciplines zoals beeldende kunst, design en voeding samen. De 2 jaar geleden opgezette biologische bakkerij is hiervan een onderdeel. Wat begon in de keuken van zijn huis is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, waar 8 mensen werken die dagelijks mooi, lekker en voedzaam brood bakken met biologische meelsoorten van verschillende Nederlandse molenaars die hoofdzakelijk Nederlands graan malen.
MAMA de bakkerij/studio/opleiding Bezoekadres: Domineeslaan 31 dinsdag t/m vrijdag: 07:00 - 16:00 zaterdag: 07:00 - 14:30